Duitse Herder Liefhebbersdag 22 Oktober 2023

Liefhebbersdag

Op zondag 22 oktober organiseert de VDH bij Kringgroep Midden Limburg de derde en laatste “Liefhebbersdag” van 2023.

De VDH (Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden) – de grootste rasvereniging van Nederland – heeft haar uiterste best gedaan om dit bewezen concept op een leuke, interactieve manier vorm te geven. Tijdens de Liefhebbersdag vinden de beoordelingen plaats in speciale ringen en worden daarnaast op het veld interessante workshops gegeven, uiteraard voorzien van tekst en uitleg.

Demonstraties appèl, behendigheid en pakwerk staan ook op het programma, zodat niemand zich hoeft te vervelen. Daarnaast is steeds een deskundige aanwezig om van iedere uiting van de hondensport uitleg te geven. Ook is het mogelijk om een fotoshoot met de hond te laten maken. Een professionele fotograaf maakt mooie foto’s van de bezoeker en hun trouwe Duitse Herdershond. Ook zijn er honden(sport)materialen beschikbaar en is er voor iedere deelnemer een leuke goody-bag.

Een uitgelezen kans om kennis te maken met de veelzijdigheid van de Duitse Herdershond. Aanmelden voor deze dag kan onderstaande knop. Deelname kost 10 euro, inclusief entree voor het hele gezin.

Aanvang: 9:30 uur

Vanaf 15:30 uur tot 18 uur:
Demonstraties van Kringgroep Midden Limburg

 

Deel dit bericht...