Jongerenweekend 20-22 Oktober 2023

JONGERENWEEKEND

20-22 OKTOBER 2023

In het weekend van 20-22 oktober wordt op het terrein van Kringgroep Midden Limburg te Roermond het VDH jeugd- en jongerenweekend gehouden. Een weekend dat in het teken staat van de verschillende takken van de hondensport.

Men trapt af op vrijdagavond om 18.00 met een training voor jonge pakwerkers. Daarnaast zijn er bekende africhters aanwezig, de top van Nederland.

Op zaterdag wordt de jeugdclubmatch gehouden. Een reguliere clubmatch, waarbij alleen de voorbrenger niet ouder mag zijn dan 25 jaar. De behaalde kwalificaties zijn erkend.

Op de zaterdagavond wordt ervoor gezorgd dat er weer ervaren africhters aanwezig zijn zodat er africhting getraind kan worden. Daarnaast is er natuurlijk de nodige ontspanning.

Op zondag houdt men de traditionele jeugd-dag. Een dag waarop alle leeftijden tot en met 25 jaar welkom zijn om met zijn of haar hond deel te nemen aan de verschillende workshops. Bij die workshops kun je denken aan, tonen van de tanden van de hond, hoe zet je een hond op stand, behendigheid, spelletjes met de hond, etc. Ook hier mogen niet VDH leden aan deelnemen, inschrijven via onderstaande knop.

Liefhebbersdag
Liefhebbersdag - © Corrie vd Zweep

Deel dit bericht...